TeRiMa SeAdaNya.........
Image Hosted by FileHive.com
By: SOuLha CaiRo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  [38]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 5-Sep-2006 19:01 Email | Share | | Bookmark
Boringlah Plak

Hari ini sofwat boringlah...sebab takder aktiviti nak dibuat..habis satu rumah kitaorang round..mama cakap tak payahlah keluar mana2....nak ikut mama pergi kedai pun susah takder saper kat rumah kena jaga baby..lagi pun cuaca macam tak menentu..rasa2 dah nk masuk attum.. abah dah 2 hari berkursus keusahawanan di ARMA (abbasiah) 2 hari tak nampak maner rupa abah..belum bangun tidur lagi abah dah pergi..abah balik sofwat dah masuk tidur...

mama ada bagitahu..kena belajar2 kena tinggal kalau dok kat malaysia lagilah abah sibuk..nie abah baru pergi kursus dekat2 sini saja..ermm..mungkin sebelum2 nie taklah sepanjang hari....

Hari ini mama buat laksa (demand anak dara dialah )laksa penang kesukaan kami 3 beradik..aiik 3 ker..baby yeena makan juga ker..? Abah memang suka kalau laksa penang mama yang buat..uhh sedapnya...kalau makan ramai2 dengan abah best....

Gambar tak sempat nk snapp..sofwat lapaq sesangat..


Monday, 4-Sep-2006 21:04 Email | Share | | Bookmark
Hari yang Hepy!! Malaysia TanahAirku

 
 
 
Hari ni sofwat, kakak dan achik yeena..dh dpt call tokma kt kelate..lama sudah tk bercakap dengan tokma...tokma tentu rindu dekat kami..tokma citer..Abg Hafif, Kakak Airah dan Adik Aijaz ada pergi rumah tokma..sekali dng Tok Nah..dan Paksu serta Ummi Abg Hafif...Depa nie..semuanya sepupu sofwat..ummi depa sofwat panggil Mak Ndak..mama sofwat depa panggil Makteh..tokma citer depa masih kenai kakak dan sofwat..tp baby sofwat depa belum tengok lg..(comei tau tembam lagi )

Tokma kata..tokma rindu kat kami..tambah2 bila tengok sepupu kami datang..errr...kami pun rindu kt tokma,tok ayah tokwan,tok..pak chik2 dan abg dan adik2 pupu diMalaysia

Nanti kalau sempat sofwat letak pic sofwat yg encem nie..bolehlah tokma tok2 yg lain tengok yer....


Sunday, 3-Sep-2006 19:17 Email | Share | | Bookmark
CARTOON KEGEMARAN KAMI

 
 
 
View all 4 photos...
Salam sua kenai saper2 yg berkunjung kesini...(assalamualaikum) Izzaiyyak!!

Sedikit citer tentang kami...kami tiga beradik yg comel2 kepunyaan mama dan abah..ditatang kami penuh dengan kasih dan sayang,walaupun kami ni nakal..kami dilahirkan berselang 2 thn kesemuanya..kakak sofwat sebulan lagi genap 4thn (dah jd ank dara dah ) sofwat semakin nakal..(yerlah herokan) dan punyai seorang baby tonet yg sofwat panggil yeena (sofwat aja panggil nama manja nie)..kami tiga beradik tinggal di Cairo..dekat Rabaah Adawiya..jalan menuju ke Airport Egypt...kami 3 beradik suka tengok CD SIMSIM & BAKKAR...abah belikan dekat GENINAH MALL..walaupun cartoon nie saja yg ada dekat egypt..sofwat tk kisahh..(slng Aiman Tak Kisah) sbb cartoon2 sangat baik untuk minda sofwat adik beradik..

SIMSIM..Diadaptasi (trademark) dr citer SESAME STREET..dr sinilah kami dpt belajar mengenai huruf dan number..selain belajar dr mama..dr itu jg kami dpt bermain dng computer abah dan mengacau kelija abah ..Selain simsim ada jg sesame street..tp tk banyak..sbb kakak sofwat suka belajar online terus dr internet..kakak dah pandai buka internet.cuma sofwat tengok saja sbb kakak yg cakap cam tu:-D

BAKKAR..Sofwat lebih suka tengok BAKKAR dari SIMSIM..sbb sofwat malas(simsim kena belajar) skit dr kakak (skit jer tau)kalau bakkar layanzzz jer walaupun sofwat tak pandai lagi cakap arab tapi sofwat faham.."BAKKAR" adalah citer budak arab yg berkulit gelap yang bernama Bakkar (Bakar) dari selatan Mesir (ASWAN)...Bakkar seorang budak yang cerdik..kekadang nakal jg..cam sofwatlah..dia mempunyai seekor kambing yang jinak bernama RASYID.. citer2 bakkar cam citer usop santorianlah..lebih kepada perkampungan dan adat2 di Mesir..best tau..dr situ baru ku kenai mesirku..(ehh silap malaysiaku tk ku lupa)

kawan2 yang dok sini boleh tengok citer SIMSIM dan belajar dekat link nie

http://www.sesameworkshop.org/sesamestreet/?scrollerId=games
http://www.sesameworkshop.org/international/eg/eng/home.php ---------

SELAMAT MAJU JAYA wassalam..ilalliqa'


Email | Share | | Bookmark
Program Mega...nak bercuti...nak tonton TV Malaysia


UPPPPPPPPPPPP......SKIT !!!









Untuk keterangan lanjut boleh lawati web berkenaan...http://www.zakaria-travel.com

SILA DAFTAR DI LINK TERSEBUT..!!!!

Quote:
Hehehe..tak sangka yer..kecit jer dunia nie..pie balik..pie balik..jumpa gak,walaupun tk kenai tuannya.. ..nanti sy jenguk kat rumah mamazieza yer..mesti bestnya rumah sifuu2 nie,banyak idea..kebas idea pun boleh.. ..thnk mama sudi jenguk kt sini...

sy syok2 jer FP nie,malas nk linkkan..kekadang dok sembang dng ank2 sambil tulis2 kat sini..bebudak nie yg yer2 klu tk nempek picnya....


Quote:
ehh...lama tk menjguk kat sini..nie kes malas nk upload gambar..ramai plak bebudak sini yg suh up-date..tp ya Allah angin "M"..melanda2..akak pekhabar lama tk dngr khbar cita..biasalah akak bila dok masia mmg tk nyempat..klu sylah setahun tu asyik kabel makan jer..msk malas dahh ...
takper lepas sambung tenet nanti..lepak2lah kt rumah lama yer...


[<<  <  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  [38]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net