TeRiMa SeAdaNya.........
Image Hosted by FileHive.com
By: SOuLha CaiRo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 11-Feb-2008 17:53 Email | Share | Bookmark
pigeon @ hamam and Sinai



Ok sebaik serve buat hal hari tu..seharian kitaorang yg tk reti dok diam nie mama suruh jadi buruh paksa, cuci rumah..hahah ..sebaik cuci rumah hari tu huh rasa cerah masa depan bagus juga tk der internet rupanya..tpkan cari penyakit ler plak..pas pada tu anak2 mama ,termasuk ler mama ,kecuali abg ngah sofwat sorang jer tk terkena selsema..maybe lama sangt kat luar ,menyimpan dr bilik terus ke balkoni rumah..aduss ler sampai ke hari nie tk baik2 lg selsema...runsing juga mama almaklum ler musim2 sejuk,dan demam flubird cam nie..lg pun kat balkoni kitaorng nie, kekadang menjadi tempat singgahan burung merpati liar..so,jauh simpang ler dr penyakit2 besar nie..dah ler berhabuk pun kuat..

...bila pigeon @ hamam nie hinggap ,sofwat dengan kakak jerit panggil "bird hamammmmm",mama kata perosok bahasa dh nie..aduk arab, omputeh..nasib baik bukan burung bird hamam..klu tk haru2.

citer mama..burung nie boleh pos surat tau,zaman dulu orng ikat kertas kecil kat kaki hamam..cam blur jer sofwat dengar mama citer..last2 mama tunjuk logo pos mesir..



di mesir nie terkenal jg dng burung merpati ribu2 mcm kita sllu tengok kt dalam TV ..jinak plak tu..walaupun liar tp jinak merpati ler bagai dikata..nanti klu ada pic2 or landing baik punya ,kita snap.

bila selsema, terkena asma ler, ..adus ler, first mama kena..so,off sekejap fp mama minggu lepas..tp pic makanan tk off punya..cuma nanti bila sempat2 sofwat suh mama upload yer..cuma party untuk birthday abah tertangguh sampai ke hari nie..nasib baik abah faham tu pun abah kata tkper jer klu tk buat atau rasa2 bila nak buat abah tk kisah..mama ingat nak buat sari dua lagi..tp camera tkder...tk syok tkleh snap kek birth abahkan... pakchik bawa camera, pakchik pergi rombongan daki BUKIT SINAI esok..tp ok gak ler..nanti ada pic cun2 kita kongsi bersama yer..

baik jg pakchik pigi..nak harap kan mama ....tk taulah berkesempatan lg ker?...silap haribulan bukit yang daki mama..hehehe..tp jangan klu ada seru pergi ttp pergi..mama kata tk dapat daki sendiri, unta ada, tolong bawa naik ke bukit sinai...

ok citer ttng sinai mount nie tunggu pic dr pakchik hensem kami bawa balik yer lah kot..tu pun klu ler ada..sbb pakchik kami nie pemalu.. ok sekadar nak tahu..sinai tu sebuah bukit di selatan mesir,dimana bukit sinai or THUR SINA..yg tertulis di dalam al-quran..sebuah bukit yg menjadi tempat munajat nabi kita Saidina Musa Alahissalam..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net